Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:09:48

За підтримки Сергія Березенка запрацювала "Дитяча літня школа Чарівників"

06.07.2015   07:48Агенцiя

У нашому місті розпочала свою роботу "Дитяча літня школа Чарівників". Це спільний проект Сергія Березенка і студії дизайну та школи естетичного виховання "Зима-літо".

Мета проекту - залучення дітей та молоді до творчих майстер-класів, а також збрати кошти для потреб чернігівських бійців в зоні АТО. Починаючи з 4 липня протягом трьох тижнів у парку «Березовий гай» досвідчені педагоги проводитимуть майстер-класи зокрема, з виготовлення оберегів, браслетів, віночків з живих квітів, квіткових гірлянд, виробів з лози та соломи, тощо.

Заняття тривалістю 2 години розпочинаються о 10:00, 12:30 та 15:00. Школа чарівників – це унікальна можливість для дітей весело та корисно провести час, навчитися виготовляти власними руками цікаві речі, поринути у неймовірну подорож до світу казок, магії та чарів.

- У нас давно була ідея зробити корисними та цікавими літні канікули для чернігівських дітей. Окрім того, самі громадяни зверталися з різноманітними пропозиціями на цю тему, - пояснив Сергій Березенко. – Вирішити організувати майстер-класи, на яких діти самі могли виготовляти витвори мистецтва.

За словами політика, організатори вирішили зупинитися на такій ідей, оскільки у світі арт-терапія визнана як така, що розвиває моторику дітей, робить їх спокійнішими, розсудливішими, допомагає думати та розвиватися. Ми показуємо дітям різноманітні сучасні техніки, як їх потрібно правильно використовувати, даємо юним чарівникам матеріал і вони ідуть додому вже з готовою роботою. Важливо, що ці заняття розвивають фантазію дитини. Матеріал однаковий, а вироби виходять різними, - пояснила нам Валентина Мисник, директор студії дизайну та школи естетичного виховання «Зима-літо».

Дітям літня школа чарівників припала до душі. – Мені дуже подобається, що ми тут працюємо із живим матеріалом, - ділиться враженнями восьмирічний Денис. – Я сьогодні сплів віночок із троянд, ромашок та жоржин. Подарую його мамі.

До речі наші чернігівські діти дуже розумні та чуйні. Вони захотіли допомогти нашим бійцям на сході. Організатори вирішили, що наприкінці кожного тижня роботи школи чарівників будуть проводити аукціони, на яких продаватимуть дитячі витвори мистецтва. А виручені кошти передадуть на потребу солдатам. – Це неймовірно важливий симбіоз добрих справ. Ми розвиваємо діток і допомагаємо хлопцям на сході. Все що заробимо, передамо в АТО. І це буде виключна заслуга дітей, - таку думку висловив Сергій Березенко.

Тож якщо ви хочете, аби ваша дитина цікаво провела час, навчилася майструвати різноманітні речі, допомогла нашим воякам, обов’язково приходьте до «Березового Гаю» у «Дитячу літню школу Чарівників». Ви не пошкодуєте.


Сана Бойко


PR

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини