Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:47:07

"ЧАС" для публічних виступів

07.08.2014   11:53Агенцiя

3 серпня керівник громадської організації «Громадський центр «ЧАС»» провела тренінг «Технології публічного виступу» для представників громадського сектору та всіх бажаючих.

Під час двогодинного тренінгу керівник  ГО «ЧАС» Рибак Вероніка розповіла присутнім про структуру та види публічних виступів, про види ораторів та методи, якими можна користуватися для зацікавлення аудиторії. Останньою вправою тренінгу став публічний виступ кожного, що було зафіксовано на відео камеру і показано присутнім. Таким чином, кожен зміг оцінити свої і побачити помилки інших. По завершенню тренінгу всі присутні дякували і пропонували теми для наступних тренінгів.

«Незважаючи на те, що на вулиці дуже сильна спека, сьогодні на тренінгу  були присутніми достатньо багато людей. Дехто прийшов перший раз, дехто вже не перший, але все ж вони прийшли. Це і є для нашої громадської організації показником, що ми рухаємося у потрібно напрямку. Це обов’язково не буде останнім тренінгом, у планах у нас ще багато цікавого», - повідомила одразу після заходу керівник громадської організації Рибак Вероніка.

Нагадуємо, це вже третій тренінг, який проводить керівник ГО «ЧАС» Рибак Вероніка для представників громадського сектору. Тренінг проходить на безкоштовній основі. Анонс тренінгів та час можна дізнаватися у групах Вконтакті ГО «Громадський центр «ЧАС»» (http://vk.com/GC4as ) та групі «Сучасного Чернігова».

Прес-служба громадської організації «ГРОМАДСЬКИЙ ЦЕНТР «ЧАС»»
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини