Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:20:26

Конкурс на участь у "Школі прав людини та громадянської активності"

08.07.2014   12:10Агенцiя

Оголошується конкурс на участь у «Школі прав людини та громадянської активності» для активної молоді, що бажає діяти на захист інтересів жителів Криму та Східної України. Організатором школи є Всеукраїнська освітня програма «Розуміємо права людини», в рамках проекту «Освітнього дому прав людини – Чернігів».

Взявши участь у школі, учасники зможуть підвищити та розширити свої знання щодо прав людини, їх повноцінного застосування та захисту, проведення просвітницьких, моніторингових, правозахисних кампаній, здійснення інших форм громадянської активності.

До участі у Школі запрошуються молоді люди, які проживають в Автономній Республіці Крим, Луганській, Донецькій, та Харківській областях; можливий набір учасників з інших областей, якщо ті планують активно діяти на захист прав людини щодо вищезазначених територій сходу та півдня України. Отримані на Школі знання та навичкиучасники зможуть застосовувати на практиці.

Школа триватиме дев’ять днів, з 5 до 14 серпня 2014 року. Учасники перебуватимуть на мальовничій території біля міста Чернігів неподалік річки Десна, з розміщенням в наметовому містечку на подвір’і «Освітнього дому прав людини – Чернігів». Організаторами забезпечується триразове харчування учасників та матеріально-технічний супровід табору. Також покриваються витрати на проїзд учасників до місця проведення табору та у зворотному напрямку міжміським автобусним сполученням або Укрзалізницею (плацкартний вагон).

Навчання відбуватиметься у формі лекцій та тренінгів. З учасниками працюватимуть правозахисники з України, Росії, Польщі, Білорусії. Окрім цього, в учасників буде можливість відвідати майстер-класи експертів з різних країн світу, що буде гарною нагодою отримати додаткові унікальні знання та навички.

За підсумком проходження школи, учасники матимуть можливість реалізувати свої мікро-проекти,отримавши при цьому експертну допомогу та невелику фінансову підтримку.

Для участі у конкурсі необхідно:

Зареєструвати свою кандидатуру на участь у «Школі прав людини та громадянської активності» та дочекатись підтвердження реєстрації Вашої кандидатури.

Зареєструвати свою кандидатуру на участь у тренінгу можна у два способи:

I) заповнити реєстраційну анкету он-лайн за адресою (обов’язково поставте галочку навпроти назви Школи вгорі сторінки).

Зверніть увагу! Для того, аби отримати доступ до анкети, Ви маєте бути зареєстрованим користувачем сайту. Зареєструватися як користувач сайту Ви можете за цим посиланням
II) завантажити формуляр реєстраційної анкети у форматі MS WORD на сторінці (також можна отримати форму електронною поштою від організаторів, для цього необхідно звернутись з відповідним проханням) та надіслати заповнений формуляр на електронну пошту: rozumiemopravaludyny@gmail.com.

Під час реєстрації важливо вказати мотивацію, де потрібно вказати наскільки важливим для вас є навчання на Школі та як ви збираєтесь використовувати отриманні знання. Також просимо коротко описати свій волонтерський досвід у сфері прав людини чи наближеній до неї діяльності.

Ваша кандидатура вважається зареєстрованою, а інформація прийнятою до участі у конкурсі, якщо ви отримали про це повідомлення від організаторів.

Просимо звернути увагу, що документи повинні надійти не пізніше 24.00, 25 липня 2014 року.

Заявки, надіслані пізніше зазначеного терміну, розглянуті не будуть. Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати 28 липня 2014 року.

Організатори школи готові запросити до участі 35 учасників на конкурсній основі. В разі, якщо кількість бажаючих перевищить наявні можливості участі в школі, організатори проведуть з кандидатами skype-конференцію, після якої буде визначено кінцевий список учасників. Важливою умовою школи є участь на заходах протягом усіх дев’яти днів проведення.

Якщо у Вас виникли запитання, Ви можете зв’язатись з організаторами школи:

rozumiemopravaludyny@gmail.com
+38 066 317 36 13.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини