Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:57:48

Більш ніж 10 % споживачів електроенергії ТОВ «Чернігівгаз Збут» обрали тариф «Фіксований»

18.10.2021   08:43Агенцiя

У вересні ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», запропонувало споживачам електроенергії групи Б, які споживають до 50 тисяч кВт на одну точку обліку та не мають засобів погодинного обліку електроенергії, зафіксувати вартість електроенергії на 4-й квартал поточного року.

Наразі за тарифом «Фіксований» електричну енергію споживають більше 10 % клієнтів цього сегменту компанії.

Можливістю захистити власний бізнес від коливань ціни ресурсу на ринку доба наперед (РДН) та спланувати витрати на енергоресурс скористалися представники харчової промисловості, сфери обслуговування та роздрібної торгівлі Ніжинщини та Носівщини.

У вересні-жовтні поточного року кількість споживачів електроенергії ТОВ «Чернігівгаз Збут» зросла на 21 % в порівнянні з літніми місяцями цього року. У переважній більшості клієнтський портфель поповнюється представниками малого та середнього бізнесу, зокрема, закладами гуртової та роздрібної торгівлі, кафе та ресторанами, а також виробниками харчової та легкої промисловості.

«Завдяки індивідуальному підходу до кожного клієнта: формування графіків оплати (попередня, подекадна чи оплата за фактом споживання) та відсутності штрафів за небаланси, серед наших найбільших клієнтів – багатопрофільні підприємства та бюджетні організації з Варви, Ніжина та Полтави. Окрім того, ми надаємо нашим клієнтам можливість скоротити час на взаємодію з постачальниками ресурсів та сплачувати за електроенергію та її розподіл одним рахунком», – зазначив начальник відділу продажів юридичних осіб Ігор Полулях.

Також у компанії рекомендують звернути увагу на пакетну пропозицію, яка передбачає реалізацію природного газу та електроенергії, що допоможе оптимізувати співпрацю з постачальниками енергоресурсів.

Про всі деталі пропозиції дізнавайтеся в менеджера, який працює у вашому регіоні:
•    Коропський, Менський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сосницький, Городнянський, Корюківський, Сновський, Куликівський, Ріпкинський, Чернігівський райони та м. Чернігів: за телефоном: (0462) 94–12–47 (дод. 1224) та (0462) 94–12–47 (дод. 1229);
•    Бахмацький, Борзнянський, Ічнянський, Срібнянський, Талалаївський, Варвинський та Прилуцький райони (з фізичним розташуванням у м. Прилуки): (04637) 7–16–10;
•    Ніжинський, Бобровицький, Козелецький, Носівський райони (з фізичним розташуванням у м. Ніжин): (04631) 7–83–05;

Замовити послугу електропостачання також можна онлайн за посиланням: https://cn.gaszbut.com.ua/customer-business .

Довідка
ТОВ «Чернігівгаз Збут» – провідний постачальник природного газу та електроенергії. Компанія більше шести років стабільно та безперебійно забезпечує українців енергоресурсами, щодня покращує сервіси та продукти для клієнтів.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини