Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:23:40

Чернігівщина представляє свою продукцію на ХХХ Міжнародній агропромисловій виставці "Агро-2018"

07.06.2018   11:24Агенцiя

6 червня у Національному комплексі «Експоцентр України» відкрилася ювілейна ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «Агро- 2018».

У найголовнішій агропромисловій виставці в Україні та Східній Європі, яка працюватиме з 6 по 9 червня, беруть участь 18 провідних підприємств Чернігівщини, що впроваджують інноваційні технології, розширюють асортимент продукції та виробляють експортноорієнтовану продукцію.

Це, зокрема, ПАТ «Куликівське молоко», Чернігівське відділення «САН ІН БЕВ Україна», ДП «Левона-С» ПП «Левона», ПАТ «Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла», ТОВ «Торговий дім «Рига хліб», ТОВ «Чернігівській хлібзавод-2», ТОВ «Сідко Україна», ПБП «Вимал» та інші.

У програмі заходу – презентація підприємств та дегустація продукції: напоїв, молочної, кондитерської, хлібобулочних виробів тощо.

Протягом роботи виставки її відвідувачі матимуть можливість ознайомитись із експозицією брендової продукції з фірмовими назвами, які пов'язані із географією області: пиво «Чернігівське», «Сокиринські меди», ТМ «Ніжин» та багатьох інших.

На відкритому демонстраційному майданчику суб'єкти племінної справи у тваринництві, племінний завод по розведенню м'ясної худоби – ТОВ «Агрікор-Холдинг» та племінний завод по розведенню червоно-рябої молочної породи – ПСП «Пісківське» братимуть участь в показі сільськогосподарських тварин.

Офіціно відкрив виставку Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Обласну раду представляв заступник голови Арсен Дідур.

Єдина в Україні багатопрофільна виставка у галузі сільського господарства «Агро-2018» виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору. Також виставка дає унікальну нагоду для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Особлива увага приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства.


Наталія Купрієнко

 



 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини