Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:15:39

Щось за рахунок ДФРР, а щось завдяки субвенції - в області реалізовуватиметься низка проектів

05.07.2017   11:40Агенцiя

Міжвідомча комісія погодила Чернігівщині 39 проектів на загальну суму понад 101 мільйон гривень, що фінансуватимуться з Державного фонду регіонального розвитку цьогоріч.

Дві пропозиції відхилено, як такі, що не забезпечують комплексний підхід (капітальний ремонт даху будівлі Ічнянського районного будинку, капітальний ремонт Срібнянського районного будинку культури).

П’ять проектів реалізовуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету, тому їх виключено з переліку ДФРР.

Читати також: Про розподіл коштів ДФРР, розвиток опорних шкіл — на нараді Мінрегіону

Також члени регіональної комісії повторно оцінять проект «Будівництво прибудови до музичної школи №1 імені С.В. Вільконського по вул. Мстиславській, 3-А в м. Чернігів». Про це сьогодні під час профільного зібрання зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич.

— До облдержадміністрації з приводу повторного оцінювання зазначеного проекту звернувся міський голова Владислав Атрошенко. Оскільки механізм здійснення повторного аналізу проектів чітко не визначено, регіональна комісія чекала роз’яснення Мінрегіону. Отже, члени комісії матимуть час до п’ятниці, аби ще раз розглянути пропозицію та визначитися з висновками, — повідомив Леонід Сахневич.

Також перший заступник голови ОДА акцентував увагу на тому, що до наступного відбору проектів варто детальніше вивчити зауваження Міжвідомчої комісії.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини