Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:54:33

На понад 37 відсотків зросли надходження до бюджетів від чернігівських платників податків

16.02.2016   08:14

За даними координаціно - моніторингового управління ДПІ у м. Чернігові ГУ ДФС у Чернігівській області за січень 2016 року бюджети усіх рівнів отримали від чернігівських платників податків понад 121,1 млн. грн., що майже на 33 млн. грн. перевищує рівень аналогічного періоду минулого року.

Як повідомила начальник управління Марія Милейко, у розрізі податків надходження до державного бюджету склали понад 61 млн. грн., що на 36,4 відс. або майже на 16,4 млн. гр.н більше минулорічних.

У розрізі податків надходження становлять: по податку на додану вартість – 35,6 млн. грн., по податку на доходи фізичних осіб (25 %) – понад 14 млн грн, по податку на прибуток – 1,4 млн. гривень. Бюджет української армії поповнився за рахунок надходжень військового збору на 4,6 млн. гривень.    

Місцевий бюджет отримав за січень поточного року 59,7 млн. грн., у тому числі: податку на доходи фізичних осіб – майже  34  млн. грн., податку на майно – 9,5  млн грн, єдиного податку - понад 8 млн. грн., акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 7 млн. гривень.

Крім того, з січень 2016 р. чернігівці сплатили до казни майже 70 млн грн єдиного соціального внеску.

«Податківці зацікавлені у стабільній платоспроможності суб’єктів господарювання. Адже це економічна стабільність для кожного з нас. Своєчасна і у повному обсязі сплата податків – це не тільки  конституційний обов’язок, а і поштовх до економічного і соціального розвитку рідного краю», - зазначила керівник управління інспекції.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини