Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:44:49

Державне підприємство Менської виправної колонії (№ 91) розпочало виготовляти енергозберігаючі лампи

22.06.2015   12:14Агенцiя

Державне підприємство Менської виправної колонії управління ДПтС України в Чернігівській області (№ 91) завжди підтримувало прагнення випускати якісну та конкурентоспроможну продукцію та надавати послуги найвищого рівня.

Тож у час економії енергоресурсів розпочало виготовляти новий вид продукції – лампочку енергозберігаючу світодіодну Е 27, потужність якої становить від 3 Вт до 15 Вт.

«Світлодіодні лампи більш практичні і безпечні ніж люмінесцентні: стійкі до механічних пошкоджень, дуже економічні, мають тривалий термін експлуатації, не містять шкідливих і небезпечних речовин, які підлягають утилізації. Світлодіодна лампочка потужністю 10Вт може прослужити до 10000 годин, при цьому споживши електроенергії в 10 разів менше ніж звичайні за такий же період експлуатації», - розповів директор підприємства Олександр Крищенко.

Перші зразки, які розробили, випробували під час освітлення власної території та приміщень. Наразі, продукція вже знайшла постійних покупців на території Чернігівської області й активно реалізується.

Окрім енергозберігаючих ламп, на новоствореній столярній дільниці, розпочали виготовлення барабану дерев`яного для кабельно-провідникової продукції.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.