Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:37:54

До місцевих бюджетів Чернігівщини надійшло 30,3 млн. грн. єдиного податку з фізичних осіб

24.03.2015   07:27Агенцiя

Як повідомила заступник начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Чернігівській області Наталя Кузнецова, за січень-лютий 2015 року до місцевих бюджетів Чернігівської області надійшло 30,3 млн. грн. єдиного податку з фізичних осіб, що на 6,1 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Зростання надходжень по єдиному податку свідчить про те, що більшість підприємців обирають спрощену системи оподаткування та користуються її перевагами.

Так, станом на 1 березня 2015 на обліку в органах фіскальної служби Чернігівській області перебуває 23165 фізичних осіб – підприємців, які знаходяться на спрощеній системі оподаткування, що становить 62 відсотки від загальної кількості підприємців.

Серед спрощенців І групу обрали – 5474 підприємця, ІІ групу – 11932 та ІІІ групу – 5759.
Кількість найманих працівників, праця яких використовується фізичними особами – спрощенцями при здійсненні підприємницької діяльності складає 10900 осіб.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини