Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:23:31

Розширення ринків збуту хлібобулочних виробів

07.03.2015   12:37Агенцiя

Директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Олександр Савченко зустрівся з керівником провідного хлібопекарського підприємства області ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат» № 2 Ольгою Заїкою. Участь у зустрічі взяли заступник директора Департаменту Римма Олексенко і начальник управління торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Чернігівської міської ради Олена Шевчук.

Директора хлібокомбінату турбує питання розширення ринків збуту хлібобулочних виробів в м. Чернігові. Однією з причин скорочення випуску продукції на підприємстві є збільшення завозу в торгівельну мережу хлібобулочних виробів з інших областей. Внаслідок цього потужності хлібопекарського підприємства використовуються в середньому лише на половину.

Крім того, в ході зустрічі були обговорені проблеми хлібопекарської галузі: довгий термін розрахунків торгівельних підприємств за отриману продукцію, зростання витрат на сировину, матеріали, енергоресурси тощо.

Керівництву хлібокомбінату рекомендовано покращити роботу маркетингових служб, проводити заохочувальні заходи та акції для споживачів, що дасть змогу збільшити обсяги реалізації хлібобулочної продукції.

Учасники зустрічі досягли домовленості про проведення наради в Чернігівській міській раді з керівниками торгівельних мереж та суб’єктами господарювання, які проводять діяльність з реалізації хліба.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.