Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:35:10

Діяльність підприємств оптової торгівлі області за 9 місяців 2013 року. ДОВІДКА

28.12.2013   10:19

Протягом 9 місяців 2013 р. підприємства (юридичні особи), які здійснювали діяльність з оптової торгівлі в області, поставили товарів на 4756,4 млн.грн., що на 7,6% менше рівня 9 місяців 2012 р. (у фактичних цінах).

У товарній структурі оптового товарообороту 78,5%, або 3734,7 млн.грн. становили непродовольчі товари. У продажу переважали шини та камери гумові, енергетичні матеріали, добрива та сполуки азотні, кукурудза, засоби автотранспортні вантажні, продукти та препарати фармацевтичні.

Продовольчих товарів було реалізовано на 1021,7 млн.грн., що на 5,7% менше, ніж торік. Серед них домінували продукти молочні, масло та сири, шоколад та вироби кондитерські цукрові, цукор, пиво, борошно, кава, води мінеральні та напої безалкогольні й соки фруктові та овочеві, олії рослинні, м’ясо та м’ясні продукти, чай.

Підприємства області надавали перевагу товарам українських виробників. Так, в області за їх рахунок формувався оптовий ринок майже всіх продовольчих товарів; серед непродовольчих товарів переважали вітчизняні зернові культури, лісоматеріали, метали кольорові та будівельні матеріали.

На 1 жовтня 2013 р. на складах оптових підприємств було зосереджено запасів товарів на 527,3 млн.грн., при цьому запаси непродовольчих товарів становили 77,9%.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини