Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:50:55

Звітують комунальні підприємства обласної ради

18.05.2013   08:11

17 травня в залі засідань президії обласної ради відбувся семінар-нарада з керівниками та спеціалістами комунальних підприємств облради, які перебувають у сфері управління Управління комунального майна. Провів захід начальник управління комунального майна Володимир Сидоренко.

Першим питанням порядку денного було розглянуто підсумки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств обласної ради, які перебувають у сфері управління Управління комунального майна за I квартал 2013 року та вжиття необхідних заходів по виконанню показників фінансових планів у І півріччі 2013 року.

Доповідав з даного питання начальник аналітичного відділу управління Володимир Рябчун, який, зокрема, зазначив, що станом на 1 квітня 2013 року до сфери управління Управління комунального майна входили 17 комунальних підприємств.

Здійснювали фінансово-господарську діяльність протягом 1 кварталу 2013 року 14 комунальних підприємств. У стадії ліквідації перебували 3 підприємства.

Середня заробітна плата одного працюючого становила 2 634 грн.

За підсумками фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за 1 квартал 2013 року обсяги виробленої продукції склали 91 млн. 486 тис. грн.

Загальна сума чистого доходу від реалізації продукції по всіх комунальних підприємствах за звітний період становила 89 млн. 794 тис. грн.

Найбільшу питому вагу у загальних обсягах доходів займають КП “Ліки України” – 71% (64 млн. 515 тис. грн.) та КП “Чернігівоблагроліс” з дочірніми підприємствами – 23% (20 млн. 780 тис. грн.).

За звітний період всіма комунальними підприємствами до обласного бюджету було перераховано 1 млн. 101,4 тис. грн.

На капітальні інвестиції впродовж 1 кварталу 2013 року комунальними підприємствами загалом було спрямовано 820 тис. грн.

Про результати роботи за цей період поінформували керівники та спеціалісти комунальних підприємств т.в.о. генерального директора КП “Ліки України” Олександр Матвієнко, директор КП “Чернігівоблагроліс” Іван Донець та головний бухгалтер Олена Дмитренко, заступник директора КП “Центр реабілітації, оздоровлення та трудотерапії” Андрій Чебоненко, директор КП “Чернігівський обласний навчально-курсовий комбінат” Євген Жарницький, начальник КП “Прилуцьке міжміське бюро технічної інвентаризації” Микола Зюзь.

Начальник управління Володимир Сидоренко зупинився на роботі кожного з комунальних підприємств та окреслив проблемні питання, виконання яких є нагальним.

Про невідкладні заходи по своєчасному складанню та затвердженню фінансових планів комунальними комерційними підприємствами обласної ради на 2014 рік інформувала начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення управління Олена Павленко, яка детально висвітлила порядок та вимоги при складанні фінансових планів комунальних підприємств, передбачені відповідними нормативними документами.

Підсумував роботу семінару-наради начальник управління комунального майна Володимир Сидоренко.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини