Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:11:49

Disco Hits до Дня закоханих

14.02.2022   15:57Агенцiя

У популярній музиці бунтівні 60-і і ревучі 70-і змінили романтичні 80-і роки. Світом заволоділа танцювальна музика з її новим звучанням і чуттєвістю.

А чи є більш романтичне і чуттєве свято, ніж День всіх закоханих? Тож не дивно, що напередодні Валентинового дня у багатьох мимоволі крутяться в голові перевірені часом танцювальні ритми 80-х. Тож не дивно, що Дню всіх закоханих артисти Чернігівського обласного філармонійного центру присвятили програму “Disco Hits 80’s”, побудовану на мелодіях того часу, мелодіях “найгарячіших танців і безсонних ночей”. Прем’єра програми, зрежисованої Дмитром Обєдніковим за сценарієм Світлани Бунзяк, відбулася 13 лютого 2022 року. “Диско - це культура, що подарувала нам небачену донині свободу самовираження”, - кажуть автори проєкту. І додають: “Любити диско так природно!”
Хіти у виконанні артистів Театру танцю "Екватор" (художній керівник - Віктор Войников), заслуженого артиста України Сергія Сулімовського, солістів колективу концертних виконавців Марини Маккей, Наталії Липницької, Катерини Іващенко, Олександра Лузана, Яни Сидоренко, Макса Пузана, Ксенії Трубіної, Юлії Литвин, Анни Михневич, Дар'ї Михневич, Людмили Трейтяк, ведення Інни Василенко створили у залі філармонійного центру атмосферу дискотеки 80-х.
14 лютого о 19:00 “Disco Hits 80’s” знову на сцені обласного філармонійного центру. Не пропустіть нагоду подарувати коханій людині свято музики у День всіх закоханих!

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.