Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:04:02

Уродженка Ніжина - солістка гурту “GO-A” Катерина Павленко визнана “Музикантом року”

03.01.2022   14:44Агенцiя

Таке звання співачка отримала від експертів рейтингу медіа-порталу LIGA.net.

Уродженка Ніжина - солістка гурту “GO-A” Катерина Павленко визнана “Музикантом року”

Як зазначає у передмові редактор видання Петро Шуклінов, для того, щоб вибрати тих людей, хто протягом року надихав, був взірцем для наслідування, хто змушував через свій бізнес та улюблену справу говорити з гордістю про Україну - знадобилося понад півсотні експертів.

“І абсолютно всіма, хто у рейтинг потрапив, я щиро пишаюся. Дякую, друзі, що робите свою справу”, - говорить Шуклінов.

“2021 рік був багатим на події та історії, якими Україна може пишатися. Але вони б не сталися без людей. Без українців. LIGA.net знайшла головних героїв України. Разом з експертним середовищем ми обрали переможців у 15 номінаціях (до 35 років включно). Це ті, хто цього року надихав, дивував та змушував вірити в Україну ще більше”, - йдеться у анотації до проєкту.

Хто обирав цих 15 достойників? Видання залучало аналітичні центри та профільні організації - назвати по дві-три людини віком до 35 років, які надихнули їх у 2021-му.

У Liga.net отримали відповіді, зокрема, від фонду Відродження, Центру Разумкова, фонду Демократичні ініціативи, Європейської бізнес-асоціації, Київської школи економіки, фонду Таблеточки, Nobilitet та Ради молодих вчених.

Примітно, що місткинею, яка здатна дивувати та надіхати своєю творчістю - стала ніжинка, солістка етно-рок-гурту “GO-A” Катерина Павленко, на яку в інстаграмі підписано 128 тисяч фоловерів.

33-річна музикантка Катерина Павленко стала переможницею у номінації “Музикант року”.

Павленко та Go_A представляли Україну на Євробаченні-2021 та посіли 5 місце, а за підсумками глядацького голосування – друге.

Пісня "Шум" підкорила музичні платформи Spotify та ITunes, а також зібрала десятки мільйонів переглядів у YouTube, змусивши весь світ говорити про Україну. Важливий бонус: пісня – українською мовою.

Кліп на трек “Шум” в трансляції на каналі “Євробачення” на YouTube переглянули 23 млн разів. Для україномовного релізу для закордонної аудиторії - це абсолютний рекорд.

Раніше Катерина Павленко потрапила до рейтингу “100 найвпливовіших українців”.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.