Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:57:24

Джаз-Бенд "Bissquit" та Ольга Перепелиця виступом у філармонійному дворику попрощалися з літом

31.08.2020   08:13Агенцiя

Виступи джаз-бенду "BissQuit" завжди наповнені яскравими фарбами і позитивними емоціями. Своєю багатогранністю артисти здобулиприхильність і любов серед справжніх поціновувачів цього виду музичного мистецтва.

29 серпня в рамках власного творчого проєкту «Jazz-куліса»колектив представиввже п’ятнадцяту музичнупрограму.
 
У затишному дворику філармонійного центру"BissQuit" влаштував своєрідне прощання з літом. Музиканти- ДмитроТеребун (бас-гітара), НікітаГірня (саксофони, кларнет), ВолодимирБалаба (флюгельгорн/труба), Артем Рей (ударні), СергійГаламага (гітара), Олександр Воробйов (клавішні) таспеціальнагостя музичного вечора вже добре відома чернігівцямвокалістка Ольга Перепелиця- подарували слухачам майже дві години якісної романтичної музики.

Публіка емоційно реагувала на виконавську майстерність артистів, не скупилася на оплески і вимагала виступу на «біс!». Для неї прозвучали як популярні джазові мелодії, так і авторські - Ольги Перепелиці і Володимира Балаби. До речі, як розповів керівник проєкту «Jazz-куліса», кандидат мистецтвознавства Дмитро Теребун, саме твори Володимира Балаби джаз-бенд вирішив в цей день апробувати на публіці, перед тим як вони будуть включені до платівки гурту, над якоюмузиканти саме зараз працюють.

Останній літній концерт в затишному дворику філармонійного центру забезпечували: Артем Сиворакша (сценічне рішення), Олександр Єрмаков (світло), Сергій Сорокінм(звук) та ведучий Дмитро Обєдніков.

Перед початком концерту його учасники та слухачі хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави в російсько-українській війні.

Прес-центр обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини