Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 22:43:49

Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка оголошує фотоконкурс "Життя як книга"

20.06.2019   13:46Агенцiя

Мета конкурсу: промоція та популяризація книги і читання, зміцнення і поліпшення іміджу бібліотек, активізація соціальної функції.

Організатори та партнери конкурсу:
Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації;
Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека імені В. Г. Короленка;
Обласна організація Національної спілки фотохудожників України;
Цифровий центр "Фуджі";
Дирекція АТ "Райффайзен Банк Аваль";
Громадська організація "Чернігівське обласне відділення Української бібліотечної асоціації".

Номінації конкурсу:
"Читаюча людина" (у побуті, навчанні, на природі, в незвичних ситуаціях);
"Літературні герої оживають на світлинах";
"Діти і книги" (читання з пелюшок);
"Гумористичні фото".

До конкурсу приймаються фото в цифровому форматі *.jpg, *.tif, розміром 25х38 см, 300 dpi.
Обов'язково вказувати прізвище, ім'я, по батькові автора знімку, телефон та повну адресу. Бажані цікаві коментарі та назви фотографій.
Фотографії надсилати за адресою: korolenkolib@ukr.net (у темі листа вказати "Фотоконкурс"; у листі – номінація та назва роботи/робіт; фотографії надсилати у прикріпленому файлі до листа).
Фото будуть розміщені на офіційному сайті бібліотеки у розділі "Мистецький вернісаж". Учасники фотоконкурсу, надсилаючи роботи, передають право на розміщення світлин у приміщенні та веб-сайті Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка, інших бібліотек області.
Участь у конкурсі безкоштовна. Дедлайн прийому робіт – 10 вересня 2019 року. Визначення фіналістів та переможців –17 вересня 2019 року.
Урочисте оголошення результатів фотоконкурсу "Життя як книга" та нагородження фіналістів і переможців відбудеться 24 вересня 2019 року, про що, останні будуть повідомлені додатково.
Кращі роботи будуть відібрані для фотовиставки.
Зверніть увагу, що фотографії, які не відповідають умовам конкурсу, до участі не приймаються!

За додатковою інформацією звертатися:
Лариса Поліщук, завідувач відділу мистецтв Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка,
тел. (0462) 67-61-97, (093)3406875.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.