Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:12:20

Suena Español від хору ім. Бортнянського, Андрія Маслакова та Клаудії Родрігес Гарсія

01.03.2019   09:51Агенцiя

Та «Suenaespañol», що у перекладі з іспанської звучить як «іспанські мотиви», - назва концертної програми, яка 27 лютого 2019 року була виконана в колонній залі Національної філармонії для киян і гостей столиці.


Спільний проект, з яким на початку лютого чернігівці вже мали змогу познайомитися, представили  Академічний камерний хор імені Д. Бортнянського Чернігівського обласного філармонійного центру (художній керівник та головний диригент Іван Богданов), бас-баритон, соліст Національної філармонії та Національної опери України Андрій Маслаков і головний хормейстера Гаванської опери Клаудія Родрігес Гарсія (Республіка Куба).

Прозвучали твори класиків латиноамериканської та іспанської музики ЕлісіоГренета, Тома Жобіма, АcтораП'яццоли, ГаспараФернандеса та інших.

Відвідувачі концерту із зимового Києва неначе перенеслись на гаряче кубинське узбережжя, де завжди панує літо, звучать романтичної пісні гуахіра, балади пунто чи запальні ритми афро-кубинської музики. Артисти на стільки позитивом зарядити публіку, що, здавалося, аплодисменти, якими вдячний глядач проводжав артистів після завершення концерту, він також вітав теплу весну і прощався із холодною зимою. Позаяк, іспанські мотиви багатьом навіяли саме такі містичні відчуття.


Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини