Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 22:41:06

Колектив Чернігівського драмтеатру - серед лідерів галузі

06.10.2018   10:01Агенцiя

Така гарна новина надійшла до Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка від Голови оргкомітету Національного бізнес-рейтингу в Україні Литвинової І.В.

За підсумками загальнодержавного комплексного ранжування юридичних осіб на основі аналізу фінансово-економічних показників у вересні п.р. було визначено найбільш успішних представників національної економіки.

Дуже приємно було дізнатися, що наш Чернігівський театр завдяки ефективності обраної стратегії розвитку зайняв високі позиції в рейтингу і був номінований на відзнаку «Лідер року 2018»:
–  «Золото рейтингу» (2 місце у числі 9 номінантів) серед суб’єктів господарювання України за показником «Тривалість фінансового циклу»;
–  «Золото» (1 місце) серед суб’єктів господарювання Чернігівської області за показником «Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг».

Звання лідера підтверджується Національним сертифікатом і медаллю «Лідер року 2018».

І хоча Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, насамперед, є культурно-мистецьким закладом, успішну діяльність якого підтверджено чисельними нагородами, дипломами та Гран-прі за участь у найпрестижніших театральних фестивалях і конкурсах, високі фінансово-економічні показники діяльності закладу теж мають важливе значення, оскільки від цього залежить спроможність театрального колективу не тільки виживати у вкрай важких умовах сьогодення, а й забезпечувати високий рівень творчої складової діяльності театру.

Адже постановка прем’єрних вистав, створення нових концертних програм, проведення фестивалів, організація гастрольних поїздок потребують значних капіталовкладень – це і гонорари авторам драматургічних і музичних творів, створення декорацій і забезпечення акторів реквізитом, пошиття сценічних костюмів, придбання сучасної освітлювальної і звукоапаратури і багато інших складових, від яких залежить якість кінцевого продукту творчої діяльності всього колективу.

А якщо додати потребу освітлювати й опалювати величезні площі театрального приміщення, створюючи комфортні умови для глядачів, проведення капітального ремонту сцени, покращення інтер’єрного оформлення кулуарів і театральної зали, то досягнення таких високих показників фінансово-економічної діяльності насправді стає запорукою високого авторитету закладу в Україні та зростання популярності серед глядачів.

Тож разом з усіма шанувальниками Чернігівського театру радіємо визнанню його успішної діяльності та бажаємо нових високих здобутків на вітчизняній ниві культурно-духовної розбудови країни.


Раїса Міненко

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.