Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:36:46

Пройшла презентація виставки молодого чернігівського художника Володимира Кравченко

26.07.2018   08:35Агенцiя

25 липня в Чернігівському обласному молодіжному центрі пройшла презентація виставки молодого чернігівського художника Володимира Кравченко.

Виставка називається «Транс формація» та символізує перехід від класичного живопису до більш екстравагантного модернового, з елементами сучасного популярного мистецтва.

Картини виконані в  одному стилі олійними фарбами - представлені портрети жінок, різних національностей, не відокремлені одна від одної, символізуючи красу жіночності.

Роботи виконані в холодній гаммі. Як і наш світ створювався з води і трансформувався в нові тіла і об`єкти, так як вода може приймати, трансформуватися в різні форми, наповнюючи предмети – так і жінка може з легкістю перевтілюватися .
  
На презентації під енергійний спів Олени Іванової, Володимир  розписує автографи на своїх роботах. Запах олійної фарби додає шарму цьому моменту – всі присутні стають свідками закінчення роботи над картинами.
  
Серед глядачів багато друзів Володимира, які прийшли подивитися на його твори та заграти музику, яку надихнула тематика картин.

Виставка буде працювати до вересня 2018 року, вхід безкоштовний.

Останні новини Чернігівщини

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини