Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:21:42

Розпочав роботу сайт збірника наукових праць "Розумовські зустрічі"

21.08.2015   08:26Агенцiя

Електронна версія загальноукраїнського збірника наукових праць «Розумовські зустрічі». Відтепер вона доступна в мережі Internet. Наразі на сайті розміщено статті з першого номеру наукового видання за 2014 рік.

У збірнику оприлюднено матеріали теоретичного та прикладного характеру, що висвітлюють низку питань з історії, сучасного розвитку адміністративно-територіального устрою, системи органів державного управління, зокрема, державної служби, місцевого самоврядування в Україні та за кордоном.

На сайті видання користувачі можуть ознайомитися з повними або скороченими (резюме) версіями статей вітчизняних та зарубіжних науковців. Матеріали доступні українською, англійською та російською мовами. Також для потенційних авторів тут представлена інформація про політику видання, вимоги до статей та анонси найближчих наукових та науково-практичних заходів.

Незабаром на зазначеному сайті буде розміщено і другий номер наукового видання.

Також Сіверський центр післядипломної освіти та Сіверський інститут регіональних досліджень запрошують до участі у ІV науково-практичній конференції «Розумовські зустрічі», яка відбудеться 3 грудня 2015 року. Зустрічі присвячуватимуться аспектам модернізації державної служби України, проблемам децентралізації та територіальної реформи, історичному досвіду (світовому та вітчизняному) державного управління.

Сайт збірника наукових праць «розумовські зустрічі» доступний за посиланням: http://rozum.sivertraining.org.ua
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини