Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:04:15

Відзначили переможців фотоконкурсу

23.07.2015   09:09

Цього року Ніжинським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано й проведено ІІ міський фотоконкурс «Я і родина – щаслива Вкраїна».

Його мета -привернення уваги громадськості до провідної ролі сім’ї в розвитку й зміцненні сучасної держави, піднесення вагомості сімейних цінностей як основи благополуччя суспільства, поширення  найкращих сімейних традицій, патріотичне виховання та популяризація здорового способу життя, спрямованого на укріплення духовного, морального і фізичного здоров’я населення, профілактика соціального сирітства. Адже основне завдання центру соціальних служб – працювати на благо наших сімей, здійснювати їх соціальну підтримку, щоби кожен маленький ніжинець зростав у дружньому родинному колі, у радості й любові.

Участь у конкурсі взяли діти й молодь віком до 35 років.

Відзначення переможців відбулось 16 липня у читальному залі Будинку книги, колектив якого плідно співпрацює із соціальною службою в організації культурно-освітніх заходів для дітей і молоді різних категорій.


Відповідно до Положення про фотоконкурс І і ІІ місця у віковій категорії до 18 років отримали роботи учня ЗОШ № 4 Максима Чмелика, ІІІ місце посіла фотографія учениці ЗОШ № 5 Єлизавети Меркулової. Кращими серед художніх фото дорослих учасників були визнані  роботи Тетяни Ромащенко, Тараса Балабайка і Світлани Карпенко, які отримали відповідно І, ІІ і ІІІ місця.

Переможців привітали члени журі – директор Ніжинської центральної бібліотечної системи Олена Єкименко та провідний спеціаліст відділу соціальної роботи центру соціальних служб Олена Гребеннікова, яка вручила їм подарунки від організатора конкурсу, міського центру соціальних служб. Заохочувальні призи також одержали й інші учасники заходу.

На прощання всім, хто взяв у ньому участь – і дітям, і їхнім батькам, і педагогам, які донесли інформацію до загалу і підтримали своїх вихованців, організатори фотоконкурсу оголосили подяку. Вони також побажали всім присутнім миру та злагоди в сім’ях, взаєморозуміння та родинного затишку і подальшого творчих  успіхів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини