Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:15:56

Попри оголошений День жалоби, благодійний концерт по збору коштів для воїнів української армії у Чернігові таки відбудеться

03.04.2015   12:25Агенцiя

З метою вшанування пам’яті загиблого під час виконання військового обов’язку Харитонова Сергія Миколайовича, сержанта Збройних сил України, та пам'яті військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України 3 квітня в Чернігові оголошується Днем жалоби.

У цей день на території обласного центру обмежується проведення розважально-концертних заходів. Проте, благодійний концерт «Єдина країна» таки відбудеться.

— Згаданий захід планувався ще два місяці тому. З такою ініціативою до облдержадміністрації звернувся благодійний фонд «Територія життя». Волонтерам надано приміщення драматичного театру та вся необхідна організаційна та технічна підтримка. Вчора було оголошено про День жалоби. Та враховуючи благородну мету концерту, — збір коштів для Чернігівських батальйонів територіальної оборони, — його залишили.
Звичайно, перед початком заходу хвилиною мовчання буде вшановано пам'ять загиблого під час виконання військового обов’язку Сергія Харитонова та пам'ять усіх загиблих військовослужбовців, — прокоментував ситуацію директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Сергій Мойсієнко.

Нагадуємо, що концерт відбудеться сьогодні, 3 квітня, о 19.00 у Чернігівському драматичному театрі.

Останні новини Чернігівщини

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.