Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:47:02

У номінації "Кіносценарії для дітей" переміг сценарій "Комарик" Юрія Васюка

07.06.2014   10:38Агенцiя

Відбулось нагородження переможців премії «Коронація слова-2014»

Відбулось нагородження переможців премії «Коронація слова-2014» (ПЕРЕЛІК)
5 червня у Києві відбулось нагородження лауреатів премії міжнародного конкурсу романів, п'єс та кіносценаріїв «Коронація слова-2014». Про це йдеться на сайті конкурсу.

Церемонію нагородження демонструватиме 7 червня о 17.35 Перший національний.

У номінації «Романи» 1 премію отримав роман «Вільний світ» Тетяни Белімової (м.Київ), 2 премію - «Привид безрукого ката» Андрія Процайла (м. Львів), 3 премію - «Паничі» Владислава Івченка (м.Суми), диплом отримав роман «Коли сонце було стозрячим. Амулет волхва» Оксани Радушинської (м. Старокостянтинів).

У номінації «Прозові твори для дітей» 1 премію отримав твір «Вітри великого лугу» Олени Колінько (м. Полтава).

У номінації «Кіносценарії» 1 премію здобув сценарій «Легенда про Сковороду» Віри Мельник (м. Київ), 2 премію - «Егоїст повинен бути мертвим» Олени Рубашевської (м. Донецьк), 3 премія - «Спасена Марія» Івана-В'ячеслава Сергієнка (м. Київ).

У номінації «Кіносценарії для дітей» переміг сценарій «Комарик» Юрія Васюка (м. Чернігів).

У номінації «П'єси» 1 премію отримала п'єса «Батяри, брати батяри!» Олексія Дроздовського (м. Київ), 2 премію - «Будинок милосердя» Оксани Смоли (м.Баштанка), 3 премію - «Гільйотина» Олеся Гриба (м.Київ).

У номінації «П'єси для дітей» перемогу здобув твір «Казка про казку» Віктора Мироненка (м.Рівне).

У номінації «Пісенна лірика» 1 премію отримав твір «Київська осінь» Оксана Шеренгова (м. Корсунь-Шевченківський), 2 премію - «Україна росте без мами» Вікторії Амеліної (м. Львів), 3 премію - «Сліпий скрипаль» Валентина Пащенка (м. Запоріжжя) і «+29» Дарини Гладун (м. Хмельницький). Дипломантами номінації стали твори «Рідна потвора» Наталії Лущинської (м. Львів), «Не вмію дихати без тебе» Марії Ткачівської (м. Івано-Франківськ), «Ти мила, рідна і чужа» Омеляна Мацьопи (м. Бережани).

Низку творів було також нагороджено спеціальними відзнаками.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини