Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:00:40

Один з кращих слоганів для Криму придуманий у Чернігові

06.03.2014   11:03Агенцiя

Слоган Інги Ворошило з Чернігова серед шести девізів-переможців курортного сезону у Криму

У Ялті вибрали кращий слоган курортного сезону 2014 року.

За словами заслуженої артистки автономії Злати Огневич, яка визнана офіційним «туристичним обличчям» Криму, переможцями проекту стали 6 слоганів, що надійшли від 5 осіб з України та Росії. Це Андрій Рижов (Москва), Тамара Кононова (Санкт-Петербург), Катерина Пуртова (Рівне), Інга Ворошило (Чернігів), Євгенія Куряча (Омськ).

Девізи-переможці: «Крим. На сонячному боці щастя», «Крим — один, але в кожного свій...», «Крим — гори здо­­ров’я і море вражень», «Відпочинок в Криму — корисна традиція!», «Крим — ре­цепт здоров’я і гарного настрою», «Крим — за тради­цією, по серцю, по душі».

Переможці конкурсу отримають сертифікати на відпочинок в Криму, які надали кращі оздоровниці та готелі півострова: ПРАТ «Санаторій «Київ» (Керч), ДП «Санаторій «Ай-Петрі»« (Ялта), ПРАТ «Са­наторій «Сакрополь» (Са­ки), готель «Астарта» (Судак), готельний двір «Яхонт» (смт Чорноморське), ТОК «Судак» і готель «Форум» (Судак).

Ці шість слоганів стануть основою рекламного відео­ролика, над створенням якого працюють кримське курорт­не відомство і команда Злати Огневич. Ця продукція буде розповсюджуватись через представництва і туристичні офіси Криму у 12 містах, в тому числі і за кордоном.

Крымские известия

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.