Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:18:26

У Чернігові стартував благодійний інтернет - аукціон "Доброго фото - 2014"

01.02.2014   10:43Агенцiя

Другий рік поспіль проводиться благодійний аукціон «Доброго фото». Мета проекту - зібрати кошти для Березнянської спеціальної школи - інтернат, в якій нас чекає 121 дитина.

Проект стартував минулого року, за результатами проведення було зібрано 3036 грн, які були передані хлопцям, хворим на ДЦП, які потребували допомоги.

Суть проекту в наступному: фотографи пропонують свої послуги на аукціоні, будь-хто може зробити свою ставку за конкретного фотографа, найбільша ставка, по закінченню аукціону, перемагає і отримує сертифікат на фотосесію з фотографом. Виручені гроші йдуть на благодійність.

Якщо ви давно мріяли про професійну фотосесии або ж просто хочете зробити добру справу - запрошуємо вас взяти участь у благодійному аукціоні «Доброго фото - 2014», який проходить з 1 лютого по 1 березня.

В організації « Доброго фото» організатори вирішили відійти від традиційних методів благодійності і зробили проект, що дозволяє не тільки надати допомогу тим, хто потребує її, а й отримати приємний «бонус» - професійну фотосесію.
Приєднається до аукціону може кожен бажаючий.

Організатори запрошують до участі як фотографів, так і всіх жителів Чернігова.

Отримати детальну інформацію всі бажаючі, як учасники, так і фотографи, можуть у організатора проекту Михайла Барбарич (vk.com / barbarych, www.facebook.com / barbarych) за телефоном (063) 846 12 Вересня.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини