Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:13:16

Чернігівський соловей зачарував Кіпр

05.12.2013   08:14Агенцiя

Майстер-клас у La Scala, випуск музичного альбому, запис компакт-диска виспівав собі у місті з промовистою назвою Пафос, що на Кіпрі, соліст Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм Сергій Сулімовський.

А найдорожчою нагородою для молодого співака став диплом лауреата ІІІ Міжнародного музичного фестивалю «MUSIC OPEN PAFOS — 2013», який цього разу був присвячений 200-річчю відомого композитора Джузеппе Верді.

Узяти участь у цьому престижному дійстві й представити Україну нарівні зі знаними артистами багатьох країн Сергія запросили співзасновники фестивалю — російський композитор Олександр Морозов та продюсер Марина Паруснікова. Їм сподобався молодий співак із прекрасним голосом і яскравим артистизмом.

«Його доля — свідчення того, що талант разом із цілеспрямованістю й наполегливістю долає всі перешкоди, — так відгукується про Сергія директор-розпорядник колективу естрадних виконавців філармонійного центру Тетяна Шевченко. — Співати Сергій почав дуже рано.

Виховувала його мама, їхнє матеріальне становище було скрутним, тому першою сценою для хлопця став підземний перехід, де він виконував популярні пісні під гітару. Там його і запросили взяти участь у обласному конкурсі молодих виконавців «Сівертон». Сергій став переможцем».

Далі було навчання і ще багато конкурсів. Сергій став провідним солістом-вокалістом, улюбленцем чернігівської публіки.

У підготовці складної програми до фестивалю на Кіпрі Сергієві допомагала концертмейстер філармонійного центру заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко. А поїздка стала можливою завдяки фінансовій підтримці голови Чернігівської облдержадміністрації Володимира Хоменка.


http://ukurier.gov.ua/uk/news/chernigivskij-solovej-zacharuvav-kipr/
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.