Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:14:20

“ПерсонА 38” зруйнувала “Стіну” в Новгород-Сіверському

24.07.2013   14:18Агенцiя

20 липня учасники музично-драматичної концесії “ПерсонА 38” провели показ рок-опери “Стіна” на моофестивалі “Княжий Град – 2013”, який проходив на березі мальовничої річки Десна, в місті Новгород-Сіверський.

Не зважаючи на примхи небесної канцелярії, артисти та музиканти концесії майже дві години демонстрували свій твір, над яким працювали довгих дев’ять місяців. Усі складові рок-опери “Стіна” були виконані. Глядачі разом з музикантами та акторами пережили злети і падіння, радості та печалі звичайної людини – головного героя Пінка. В повному обсязі присутня режисура, декорації, реквізит. Під час виступу було побудовано стіну на всю ширину та висоту сцени, яка наприкінці зруйновали до основи.

Розпочалося рок-шоу композицією “In The Flash” – прозорий, дуже чистий і дуже потужний! Було чутно кожен інструмент, кожну ноту. Виконавство в міру драйвове, при цьому чітке й точне, з перших акордів вдалося привернути увагу відпочивальників і змусити їх підійти ближче до сцени. Публіка палко вітає легендарну композицію. Зв’язка “The Happiest Days Of Our Lives – Another Brick In The Wall. part II” прозвучала просто божественно, здавалося, що на другій композиції підспівувала майже вся площа перед сценою. “The tide is turning” – довгі й бурхливі оплески, подяка музикантів, акторів й публіки. Шоу завершилося, але відчуття свята залишилось.

По закінченню рок-опери організатор мотофестивалю Євген Бурико піднявся на сцену та сказав: “Це не “ПерсонА38” відвідала фестиваль – це “Княжий Град” завітав у гості до “Персони38”!

Нагадаємо, що прем’єрний виступ в Чернігові відбудеться 14 вересня 2013 року.

Дмитро Лук’янов
Менеджер по зв’язкам з громадськістю
МГО ЦПМ “Апельсин”

До теми:

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини