Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:31:28

Конкурс краси "Княгиня України" пройшов на достатньо високому рівні як технічному, так і режисерському

25.03.2013   13:25Агенцiя

Найстрункіші та найвродливіші дівчата України зібрались в Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка в суботній день 23 березня.

Дівчата заздалегідь прибули в Чернігів на національний конкурс краси "Княгиня України", отож важкі погодні умови не стали їм на заваді. Натомість, не змогли впоратись з природними катаклізмами запрошені на захід гості народний артист України, маестро Володимир Гришко та гурт "неАнгели". Отож, ведучому, шоумену Дмитру Коляденку довелось "запалювати" зал самому, з чим він впорався на всі 100%.

Під час прес-конференції для представників ЗМІ генеральний продюсер конкурсу Олександр Главацький поділився інформацією, що проведення цьогорічного конкурсу було на межі зриву і лише завдяки фінансовій підтримці народного депутата України Владислава Атрошенка свято краси відбулось.

Сам пан Атрошенко свою зацікавленість у проведенні конкурсу пояснив так: "Можливо, комусь здасться, що за невисокого рівня життя мешканців регіону гроші витрачені марно, що їх можна було витратити з більшою користю, та я хочу запевнити вас, що це так лише на перший погляд. Я дуже люблю своє місто, своїх земляків і розумію наскільки залежить розвиток Чернігова від його іміджу, туристичної привабливості, позиції, яку він займає серед інших міст. Я впевнений, що даний конкурс стане додатковою можливістю для того, щоб про Чернігів написали в регіональних та національних ЗМІ, люди дізнались, що існує таке чудове місто, захотіли приїхати сюди, а інвестори - вкласти гроші в його розвиток".

Насамкінець, Владислав Анатолійович запевнив присутніх, що попри те, що часом конкурси краси "грішать" нечесним суддівством, обрання "Княгині України-2012" буде неупередженим та об'єктивним.

Українську мегазірку Дмитра Коляденка зовсім не засмутив той факт, що на сцені йому доведеться викластись і за себе, і за своїх столичних колег. "Я "запалю" цей зал, з Дімою Коляденко жодному не доведеться сумувати", - сказав майстер епатажу під час прес-конференції. У спілкуванні с журналістами Дмитро поводився невимушено, повсякчас показуючи, що йому лестить увага публіки. "Запитуйте мене, запитуйте ще!", "Не його фотографуйте, а мене, Діму Коляденко. Я - зірка!" - розважав він журналістів. Перебуваючи в доброму гуморі Діма поділився з чернігівськими ЗМІ ексклюзивною інформацію, що в 2013 році таки одружиться і обраниця вже є. Правда імені коханої він так і не назвав, зазначив лише, що вона "трудяжка й весь час працює".

Переходячи до конкурсу, хочеться зазначити, що він пройшов на достатньо високому рівні як технічному, так і режисерському. Участь у конкурсі взяло 20 красунь з 19 міст України. Серед випробувань, яких довелось дівчатам зазнати під час конкурсу - чотири виходи на сцену (привітання у віночку за стрічками свого регіону, конкурс запитань, вихід у купальнику, вихід у вечірніх та весільних сукнях) та провокаційні питання Діми Коляденка, який ні на мить не припиняв бешкетувати на сцені. Дівчатам довелось і вірші на італійську перекладати, і присідати, аби Дмитру було зручніше з ними спілкуватись, і згадувати своїх видатних земляків та діючих політиків.

Компетентним журі серед учасниць було обрано сім найкмітливіших та найчарівніших фіналісток, серед яких опинились і дві представниці від Чернігівщини - Марина Красіна (м. Чернігів) та Юлія Подолянко (м. Ніжин). Обидві дівчини згодом здобули номінації: Марина стала "Княгинею глядацьких симпатій", а Юлія виборола титул "Княгиня фото".

Івано-Франківська красуня Анна Заячковська здобула титул "Княгиня топ-модель".

Головні ж місця були розподілені наступним чином:

- Титул "III віце Княгиня України 2012" отримала Анна Вавілова (м.Черкаси) - кандидат в майстри спорту з фітнесу, багаторазова чемпіонка України, срібний призер Європи з фітнесу.

- Титул "II віце Княгиня України 2012" отримала Катерина Білоус (м. Вінниця) - переможниця конкурсу "Міс Діадема" у Вінниці.

- Титул "I віце Княгиня України 2012" та титул "Княгиня дружби", яку обирали самі конкурсантки отримала Діана Гаркуша (м. Харків) - володарка титулу "Міс Харків 2012".

І, нарешті, переможницею VIII Національного конкурсу краси "Княгиня України 2012" і володаркою головного призу - 10-ти тисяч гривень стала неперевершена красуня Анастасія Божкова з м. Сімферополь. Як стало відомо Настя захоплюється мотоспортом, танцями, плаванням та організацією благодійних акцій. Наразі вона є Президентом конкурсу краси "Краса Криму". На її рахунку перемоги в конкурсах "Міс Сімферополь 2010", "Віце Королева Криму 2011".

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини