Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:37:32

Ретроспектива Романа Закревського

22.03.2013   12:16Агенцiя

У художньому музеї ім. Галагана відкрилася виставка молодого чернігівського фотографа Романа Закревського. Роман живе та працює в Чернігові.

Юнацьке зацікавлення фотографією поступово перетворилося для нього у «спосіб» життя – і хобі, і професію. Виставка «Ретроспектива» – це зібрання робіт п’ятирічної давності, творчого початку фотографа.

Експерименти, поєднання несумісного і абстрактного – ні роботи Романа Закревського, ні тим більше його самого не можна назвати пересічними і звичайними. Свою другу персональну виставку автор присвятив улюбленим арт-фотографіям. Все це Чернігів, але у техніці мультиекспозиція – лише так може вийти авангардний знімок голого чоловіка на фоні багатоповерхівки і будинок вкритий травою.

Ще до початку офіційного відкриття доволі просторий хол художнього музею заповнили шанувальники і друзі автора. Роман багато жартує, посміхається і згадує, що фото п’ятилітньої давності були особливими, адже тоді він годинами блукав містом і робив світлини просто у своє задоволення.

Це був четвертий мистецький захід в рамках проекту «Культпросвіт». Сам проект, створений за підтримки Корпусу Миру США, покликаний об’єднати творчу молодь і дати митцям можливість показати свої роботи не лише друзям і родичам, а й ширшому колу глядачів.

http://chodtrk.com.ua/?p=8637

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини