Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:08:06

Збірник "Розумовські зустрічі" виходить друком

04.01.2013   09:24Агенцiя

Побачив світ збірник матеріалів науково-практичної конференції "Розумовські зустрічі", підготовлений громадською організацією "Сіверський інститут регіональних досліджень".

До збірки включено тези та доповіді учасників конференції "Розумовські зустрічі", що відбулася в м. Чернігові 28 листопада 2012 року. Захід було спрямовано на роз'яснення серед громадськості низки питань адміністративної реформи та державного управління.

Тематично видання складається з трьох розділів, присвячених українському та світовому досвіду реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування; проблемам реформування адміністративно-територіального устрою в Україні; історії владних інституцій в Україні.

Книга призначенa для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, політологів, істориків, викладачів, аспірантів, студентів і всіх, хто цікавиться питаннями реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, українським та світовим досвідом функціонування державної служби, адміністративно-територіального устрою України, оптимізацією системи органів місцевого самоврядування та перспективами розвитку територіальних громад населених пунктів.

Матеріали друкуються в авторській редакції українською та російською мовами з незначними коректорськими правками.

Видання здійснено за фінансової підтримки з обласного бюджету на виконання обласної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012 - 2015 роки "Чернігівська громада".

Ознайомитися зі збірником матеріалів можна буде на сайті Сіверського інституту регіональних досліджень (http://www.siver.uct.ua/biblioteka.php).

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини