Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:17:04

Лекція "Як працюють медіа в Сполучених Штатах Америки"

26.03.2019   14:30Агенцiя

Вперше в Україні, у Чернігові, відбудеться серія відкритих лекцій американського журналіста, PR-менеджера,  засновника компанії  «John Varoli PR & Art Consulting» Джона Варолі (John Varoli).

Джон Варолі – знаний у світі політолог, журналіст та  експерт з PR-підтримки й просування проектів у галузі мистецтва. Більш ніж 20 років він писав про культуру та мистецтво для знаних світових ЗМІ. В різний час співпрацював з Radio Free Europe, the New York Times, the International Herald Tribune, The Art Newspaper, Art & Auction magazine, Bloomberg News та іншими засобами  масової інформації. Є автором курсу лекцій з арт-PR та просування мистецтва на ринку. Живе та працює в США.

В Україні працює з мистецькими фондами та окремими художниками, починаючи з 2001 року. У співпраці з «John Varoli PR» 2017-2018 роках в м. Нью-Йорк (США) відбулася виставка сучасних українських художників за підтримки  Постійного представництва України при ООН та Генерального консульства України в Нью-Йорку. Виставка, в рамках якої був представлений проект «Жертвопринесення» на тему Української Революції Гідності, стала яскравим прикладом культурної дипломатії та формування позитивного іміджу України в США та усьому світі.

Забезпечення провідного місця сфери культури та творчості  в суспільно-економічному піднесенні України залежить від ступеню відкритості культурної системи до світових процесів розвитку, формування міжнародного партнерства. Серія лекцій експерта Джона Варолі сприятиме розвитку міжнародного співробітництва, встановленню міжкультурного діалогу та підвищенню загального іміджу міста Чернігова.

 

25 березня о 18.00 -  Лекція «Основні принципи роботи міжнародного арт-ринку. Як працюють медіа в Сполучених Штатах Америки».

Чернігівський обласний художній музей імені Григорія Галагана (вул. Гонча, 6).

26 березня о 14.30 - Лекція «Як працюють медіа в Сполучених Штатах Америки».

Чернігівський обласний молодіжний центр (вул. Магістрацька, 3).

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.