Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:32:34

Garage Idea для соціального підприємництва “Як вирішувати соціальні проблеми бізнес-методами”

15.06.2018   15:00Агенцiя

Розриваєшся між улюбленою справою і роботою? Не уявляєш, як заробляти гроші, допомагаючи іншим? У тебе вже є бізнес – хочеш дати йому «людське обличчя»? Тобі шлях у соціальні підприємці. Роби перший крок – приходь на Garage Idea!

Коли? У п’ятницю, 15 червня з 15.00 до 19.00.

Куди? Культурно-діловий центр “Світогляд”  (м. Чернігів, проспект Перемоги 108-а, 2-й поверх).

Скільки коштує? Усі витрати покриває проект «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Тож для тебе участь, роздаткові матеріали і вода-чай-кава-печиво безкоштовні.

Кого ми запрошуємо?

-  соціальних стартаперів;
- власників малого та середнього бізнесу, яким цікаво розвивати співробітників і клієнтів, позитивно впливати на екологію, культуру, спосіб життя громади;
 - представників громадських та благодійних організацій, які вирішують соціальні проблеми;
- активістів, які хочуть змінювати місто не разовими акціями, а через бізнес із сенсом;
- студентів, які думають про власну справу.

Як потрапити на Garage Idea?

Заповнюй анкету до 12 червня включно. З-поміж надісланих заявок експертна комісія обере 50 найкращих. Упродовж 13-14 червня ти отримаєш запрошення, якщо твоя мотивація до участі в заході була переконливою.

Що робитимемо 4 години на Garage Idea?

1.       Розберемося, що ж таке соцпідприємництво, чим воно відрізняється від звичайного бізнесу, від громадського активізму і благодійності.

2.       Дізнаємося, які соціальні проблеми найбільше хвилюють киян і мешканців інших  міст України.
3.       Поділимось ідеями соцпідприємств або придумаємо на місці.
4.       Попрацюємо за динамічною технологією «світове кафе»: пересуваємося від столика до столика, щоб свіжим оком оцінити ідеї інших команд і почути відгуки про свою.
5.       Здобудемо шанс потрапити на хакатон і бізнес-акселератор, а також отримати фінансову і менторську підтримку для свого соціального підприємства.

Якщо у вас виникли запитання, або вам необхідна додаткова інформація, пишіть, будь ласка, на пошту ndrozd@bigmir.net або телефонуйте за номерoм +38 050 382 85 90.

Garage Ideas проходять у червні-липні 2018 року в 12 містах України в межах проекту «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу” за фінансової підтримки Європейського Союзу. Організатори Garage Idea у Чернігові: Український форум благодійників, Фонд  «Професійний розвиток Харкова», ГО  Центр «Доброчин» та компанія Civitta.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини