Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:48:19

Семінар з практичних аспектів технічного регулювання в Україні

05.03.2018   10:00Агенцiя

Семінар-тренінг  на тему «Реалізація вимог ЄС Щодо технічного регулювання в Україні (аграрний сектор, харчова промисловість, туризм)» відбудеться 5 – 6 березня в м. Чернігів.

Місце та час проведення семінару: м. Чернігів, проспект Миру, 43, ЦППК (ІІІ поверх, конференц-зал), початок – о 10.00 год.

До участі запрошуються місцеві підприємці, представники громадських організацій, навчальних інституцій та органів влади.

Теми семінару:
- зміни у торговельному режимі у зв’язку з підписанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС;
- стимулювання малих та середніх підприємств (МСП) до  наближення національних вимог до європейських, зокрема, в туристичній сфері, аграрному секторі та харчовій промисловості;
- міжнародний досвід трансформації систем технічного регулювання та сучасні європейські тренди щодо функціонування цієї системи.

Практичний аспект семінарів включатиме напрацювання рекомендацій до впровадження системи технічного регулювання за трьома вищезгаданими напрямками в Україні (враховуючи нинішній стан, існуючі загрози та виклики). Також передбачається формування ініціативних фокус-груп, які б продовжили свою роботу після завершення зустрічей у напрямку розвитку регіонального аграрно-харчового і рекреаційно-туристичного кластеру (АРТК) та налагодження міжрегіональної співпраці.

Це вже четвертий семінар в серії семінарів, запланованих в рамках реалізації проекту «Посилення участі громадськості в реалізації вимог ЄС щодо технічного регулювання», який виконує Сіверський інститут регіональних досліджень під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна – ЄС (УС ПГС) та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (УНП).

Заключний семінар в рамках проекту відбудеться в м. Львів.

Участь в заході – безкоштовна. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, кава-паузами та обідом. Учасники з інших міст забезпечуються готелем.

 
За результатами участі в семінарі учасники отримають сертифікати.

За довідками звертатись за телефонами:   
0669783411 – Людмила Чабак,
0965456904  –  Римма Олексенко.
0937416292 – Дмитро Казіміров

ДЛЯ УЧАСТІ У СЕМІНАРІ ПРОСИМО ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ ЗА ПОСИЛАННЯМ https://institute.sivertraining.org.ua/files/anketa_Chernihiv.doc.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини