Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:07:31

Колективне бігове тренування з Ольгою Бібік

10.07.2017   19:00Агенцiя


Перебуваючи на відборі Чемпіонату світу з легкої атлетики, який відбувався на цьому тижні у Кропивницькому (колишній Кіровоград), відома чернігівська спортсменка, учасник останніх Олімпійських ігор Ольга Бібік з сумом думала: «Поки я тут казна що роблю, хлопці і дівчата з Бігового Чернігова чудовою компанією гайсають по Ялівщині… Все, вирішено! Треба бігати з ними, а ще й на додачу ділитися корисними порадами та цікавими вправами для вдосконалення і покращення особистих результатів чернігівських бігунів-аматорів».

Звичайно, ти можеш подумати, що це жарт, але «не так сталося, як гадалося» і тому, при першій же нагоді Майстер спорту України міжнародного класу Ольга Бібік вирішила провести з Біговим Черніговом спільне відкрите бігове тренування для усіх охочих чернігівців які займаються спортом. Тому, чекаємо тебе 10-го липня о 19:00 біля входу на стадіон «Гагаріна» на тренування з бігу. З собою мати гарний настрій, бажання вдосконалювати своє тіло та характер, ну і звичайно бути зручно вдягнутим!

Буде цікаво, спортивно та пізнавально!))


Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини