Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:52:01

"Ми чи "Я і Я" - освітній проект для мультибатьків розпочинається в Чернігові

04.05.2017   13:00Агенцiя

Бути батьками близнюків, двійні чи трійні – подвійне чи навіть потрійне навантаження та відповідальність, адже щодня у них виникає безліч питань щодо здоров’я, виховання та розвитку малюків, відповіді на які вони не завжди можуть отримати від своїх близьких. Тому в Чернігові за підтримки Вritish Council та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради стартував освітній соціальний проект «Ми чи «Я і Я»? Батьки двійнят у пошуках відповіді».

Це цикл зустрічей на різну тематику, що відбуватимуться упродовж року раз на місяць. Докладніше про формат цих зустрічей можна дізнатися під час презентації проекту, що відбудеться 4 травня о 13.00 в Центрі розвитку «Орігамі» за адресою: вул. Гетьмана Полуботка, 18. Запрошуємо усіх зацікавлених представників ЗМІ!

З журналістами радо поспілкуються:

    - Ольга Рись, засновник блогу СheTwins керівник проекту «Ми чи «Я та Я»;
    - Жанна Шикунець, психолог проекту;
    - Лариса Пащенко, директор Центру «Орігамі», партнер проекту;
    - Олександра Павленко, менеджер проекту, мама двійнят.

Зазначимо, що перша зустріч мультибатьків у рамках цього проекту вже відбулася. Вона називалася «Дрес-код для двійні». Спеціальними гостями стали вже дорослі близнята, які поділилися своїм дитячими спогадами та досвідом. Цей захід показав, що проект має чимало прихильників і партнерів. Зокрема, це керівник Центру дитячого розвитку «Янголятко» Неля Лавріненко (педагоги Центру організовуватимуть дозвілля малюків під час спілкування батьків), журналістка Ірина Сенченко та психолог Жанна Шикунець, які виступатимуть в ролі модераторів зустрічей, Центр «Орігамі», що надає приміщення, «Громадське телебачення. Чернігів», що забезпечують онлайн-трансляцію на сторінці блогу СheTwins у мережі Facebook, портал «Raskachaem! Чернигов», фотографи якого здійснюють фото-супровід заходів, а також медіа-центр «Моє місто», що надаватиме інформаційну підтримку.

Найближча зустріч у рамках проекту відбудеться вже в суботу, 6 травня, з 16.00 до 18.00 в приміщенні Центру «Орігамі». Тематика така: «За крок до подвійної істерики». Реєстрація на цей захід вже розпочалася у блозі СheTwins! Участь платна, однак вилучені кошти будуть спрямовані на благодійність.

Просимо представників ЗМІ завчасно акредитуватися!

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини