Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 17:55:50

Зустріч із керівником проекту "Армія Гідності"

09.04.2016   12:30Агенцiя

9 квітня 12:30       
Готель «Україна»
конференц-зал, 4 поверх пр-т Миру, 33
м. Чернігів

Відбудеться зустріч із керівником проекту «Армія Гідності» громадсько-політичного руху В. Наливайченка «Справедливість» - Тарасом Костанчуком.

Армія, яка зараз існує – це неподобство, її не можна називати нормальною армією, тому що у нас негідні умови служби, озброєння і командування… Сьогоднішні умови, в яких перебувають наші воїни – не просто жахливі, вони неприпустимі!

Ми знаходимось в стані війни, а наші бійці не мають належного забезпечення. Командування дискредитувало себе своєю непрофесійною діяльністю під час проведення масштабних та надважливих операцій на сході країни – ІЛ-76, Іловайськ, Дебальцеве, ДАП, Савур-Могила та інші. Система керівництва армії потребує реформування!

Але сьогодні, оскільки йде війна, ми повинні робити все, щоб допомогти тим бійцям, які стримують ворога! Це означає – забезпечувати хлопців сучасними приладами та амуніцією, допомагати із медичними засобами тощо. Держава цим всім їх не може забезпечити через свою корумпованість.
 
«Армія гідності повинна стати нормою для України! Тому ми будемо наполягати на її реформуванні, щоб повністю змінити систему військового керівництва, підготовки бійців, перейти на контрактну службу та створити резервну армію! Державна армія повинна бути дієздатною, вмотивованою, озброєною, одягненою, ситою  і оплаченою!», - керівник військово-патріотичного об’єднання учасників АТО «Справедливість» Тарас Костанчук.

Запрошуємо журналістів! Телефон для акредитації: (066) 814 49 19

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.