Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:52:45

Відкриття виставки "Крим – це Україна"

24.03.2016   11:00Агенцiя

24 березня об 11 годині в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана відбудеться відкриття виставки «Крим – це Україна».
На виставці експонуватимуться твори живопису, що відображають чудову природу Кримського півострова, знайомі і маловідомі вулички Гурзуфа, Бахчисарая, шлях на Судак, околиці Симеїзу, бухту Чехова і звичайно ж - море у всіх його неповторних проявах.
Живопис Криму представлений музейними фондовими полотнами народних художників України Миколи Самокиша, Федора Захарова, Валентини Цвєткової, Костянтина Ломикіна. Чернігівський осередок Національної спілки художників України надав для експонування твори Леоніда Заборовського, Володимира Наталушка, Миколи Гайдука, Діани Варакути, Віталія Василевського.
Оскільки тема Криму особливо актуальна у зв’язку з другою річницею незаконної його анексії, то продовжить відкриття виставки презентація фільму «Острів Крим. Дежавю» і творча зустріч з режисером Ігорем Чайкою.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини