Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:44:17

"Організація доступу до публічних коштів, якими розпоряджаються органи влади через портал E-DATA"

23.02.2016   10:00Агенцiя

23 лютого Центр політичних студій та аналітики проведе у Чернігові навчальний семінар-тренінг для представників органів влади на тему «Організація доступу до публічних коштів, якими розпоряджаються органи влади через портал E-DATA».

Навчання розпочнетьсяо 10-00 год в будівлі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації в конференц-залі розташованому на третьому поверсі (проспект Миру, 43). Тренінг проводиться за сприяння Міністерства фінансів, Міністерства економічного розвитку і торгівлі та підтримки Німецькоготовариства міжнародного співробітництва GIZ

Тренерами на семінарі будуть провідні експерти галузі: голова ЦПСА - Віктор Таран, керівник бюджетних програмЦПСА – Володимир Тарнай, експерт ЦПСА – Віктор Мазярчук, завідувач сектору департаменту регулювання державних закупівель Мінекономрозвитку - Юрій Бугай такерівник навчальних програм проекту E-data - Анастасія Розлуцька.
 
Вони нададуть експертну допомогу представникам місцевих органів державної влади та органів місцевого самоврядування у питаннях впровадження Закону України «Про відкритість використання публічних коштів».
 
Пропозиції кандидатур на участь у семінарі необхідно надіслати на електронну пошту office@cpsa.org.ua  (лист із приміткою «Семінар E-дата в Чернігові») до 20 лютого 18:00.

Кількість місць обмежена.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 093-914-1467 (Сергій), 067-444-2221 (Віктор)

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини