Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:30:31

Прощання з Дехтяренко Петром Кузьмовичем

12.12.2015   10:00Агенцiя

Прощання з Дехтяренко Петром Кузьмовичем відбудеться 14 грудня з 10.00 до 10.30 у приміщенні Чернігівського облмуздрамтеатру (центральний вхід, фойє).

Дехтяренко Петро Кузьмович народився 15 березня 1943 року у с.Ясногородка Вишгородського району Київської області.
У Чернігівському облмуздрамтеатрі Петро Кузьмович працював з 1971 року після закінчення театральної студії при Київському театрі оперети. За час роботи в театрі він зіграв велику кількість ролей у різножанрових виставах і зарекомендував себе як талановитий актор. Серед його кращих ролей такі, як Каленик – „Майська ніч”, Зевс – „Енеїда”, Омелько – „Мартин Боруля”, Омелько – „Жіночі пристрасті”, Яким – „Мати – наймичка”, Дончук – „У неділю рано зілля копала”, Жигалов – „Весілля з генералом”, Лука – „Одружуйтесь – і ну вас к бісу!”, Торба – „О”кей, Мойшо!” та багато інших.

Окрім головних ролей у виставах, П.К.Дехтяренко брав активну участь у концертних програмах театру. Він був активно зайнятий у діючому репертуарі театру, постійно працював над удосконаленням своєї творчої майстерності.

Колектив театру висловлює співчуття рідним і близьким у зв’язку з передчасною смертю Петра Кузьмовича.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини