Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:03:01

Обговорення на тему альтернативних джерел енергії

19.10.2015   16:00Агенцiя

Обговорення на тему альтернативних джерел енергії відбудеться в понеділок, 19 жовтня, о 16:00 в дискусійному клубі «Експерта думка» у місті Чернігові. Аудиторії буде представлений документальний фільм Ігоря Чайки «Газова революція чи газовий цугцванг?» Організаторами виступає студія медіа-проектів «Вартові демократії» спільно з Громадянською мережею ОПОРА та ДК «Експертна думка».

Фільм, який був знятий в США та Україні, має показати всі переваги й «підводні камені», пов’язані з видобутком нетрадиційного газу. Він дозволить побачити чітку різницю між міфами і реальним станом речей, що існують в українському інформаційному просторі щодо видобутку сланцевого газу, та продемонструє реальні переваги для національної та регіональної економіки, рівня та якості життя місцевих громад.

Під час роботи в США знімальна група побувала на місцях видобутку сланцевого газу в штатах Пенсильванія та Огайо (на родовищах Marcellus та Utica), побувала на будівельних майданчиках, бурових установках, місцях проведення гідророзриву, де провели ретельні дослідження всього процесу.

Захід проводиться за сприяння Бюро підтримки медіа-проектів Державного департаменту США і Посольства США в Україні та Проекту «Український інститут газу нетрадиційних джерел».

Дата проведення: 19 жовтня.

Місце проведення: дискусійний клуб «Експерта думка» (м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 6а).

Початок: 16:00.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини