Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 11:36:06

Сорок дев’ята сесія Чернігівської міської ради

12.03.2015   10:00Агенцiя

Пленарне засідання розпочнеться о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

Про виконання міського бюджету за 2014 рік.
Про використання коштів резервного фонду міського бюджету за 2014 рік.
Про виконання Програми управлінням боргом міського бюджету міста Чернігова на 2014 рік.
Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 28 листопада 2014 року “Про Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2014-2015 роки" (45 сесія 6 скликання).
Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2011 року “Про Програму поліпшення екологічного стану м. Чернігова на 2011-2015 роки" (5 сесія 6 скликання) зі змінами (23, 28, 35, 39, 42, 46 сесія 6 скликання).
Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2014 року “Про міський бюджет на 2015 рік" (47 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (47 сесія 6 скликання)
Про затвердження Звіту про витрачення коштів цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігів за 2014 рік.
Про внесення змін до рішення Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року “Про зміну розмірів статутних капіталів комунальних підприємств Чернігівської міської ради" (44 сесія 6 скликання).
Про затвердження нової редакції Статуту комунального позашкільного навчального закладу “Чернігівська дитяча художня школа".
Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури.
Про погодження Інвестиційної програми ПАТ “Облтеплокомуненерго” на 2015 рік.
Про Звіт фонду комунального майна міської ради про хід та результати відчуження майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова у 2014 році.
Про створення Парку культури і відпочинку "Залізничний"
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, членам сімей загиблих учасників АТО для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою про передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів та надання згоди на отримання прав власності на земельну ділянку на користь територіальної громади міста Чернігова.
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам та внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою та надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним, фізичним особам.
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.
Про депутатські запити.
Різне.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини