Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:52:49

Життя чернігівських військових на Донбасі із перших вуст

26.06.2014   14:00Агенцiя

26 червня 2014 року військовослужбовець 13 батальйону територіальної оборони, що зараз проходить службу на сході нашої держави, розкаже чернігівцями про війну та армійські будні.

У Луганській області зараз служать сотні чернігівських  військових, мобілізованих  військоматом. Зовсім поруч - у сотні кілометрів від нас - йдуть бої в ході антитерористичної операції на Донбасі, в якій приймають участь і наші чоловіки. Голова Чернігівської обласної організації партії Демократичний Альянс Ігор Андрійченко вже два місяці проходить службу  на посаді начальника зв’язку-командира взводу.

Останнім часом дуже багато говорять про те, наскільки слабка українська армія, і чому «розумні» не хочуть в ній служити. Саме про це, про свій побут на службі та про багато іншого розкаже Андрійченко Ігор представникам ЗМІ та громадськості.

На долю українського народу і наших військових сьогодні випали надважкі випробування. І щоб їх з честю пережити, відстояти людську гідність і свою державність маємо бути сильними, триматися разом і всіляко підтримувати  один одного. І, на жаль, найбільшої підтримки зараз потребують солдати, в тому числі і чернігівські, які зі зброєю в руках відстоюють суверенітет і територіальну цілісність України на східному рубежі нашої країни. А для цього критично важливо зрозуміти армійську реальність.

Зустріч відбудеться у приміщенні експертної думки «Чиста політика» 26 червня о 14.00.

Контактна особа: Тетяна Романова (093) 593 02 77

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.