Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:15:29

Як виховати достойного громадянина достойної держави?

09.12.2013   15:00Агенцiя

Цю важливу й актуальну тему Медіа-центр “Моє місто” запрошує обговорити 9 грудня, в понеділок, о 15.00 під час зустрічі, що відбудеться в конференц-залі готелю “Україна” (IV поверх).

Сім’я та система освіти – саме на ці інституції в нашій державі покладена відповідальна місія виховання дітей і молоді. Наскільки справляються вони зі своїми обов’язками? Чи дійсно спроможні виховати молоду людину, яка здатна навчатися все життя, бути прикладом добропорядності й доброчесності у взаєминах, ставленні до своєї справи, бути здатною приймати самостійні рішення та нести за них відповідальність?

Відповіді на ці та інші запитання шукали учасники проекту “Морально-духовна складова в системі освіти Чернігівщини”, що реалізується в нашій області на виконання обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2012 -2015 роки “Чернігівська громада”. В рамках проекту у школах нашого обласного центру було проведено анкетування, відбувся круглий стіл з представниками закладів освіти та батьківських комітетів.

Результати своєї роботи готові оприлюднити президент ГО “Академія розвитку” Наталія Надирова, голова правління ЧОГО “Центр матері” Марія Максимець, директор ЧОВ МФ “Допомога сім’ям” Тетяна Демченко.
До розмови запрошені також заступник начальника обласного управління освіти і науки Петро Степовик, аспірант, викладач Чернігівського Національного технологічного університету Тетяна Волковницька, методист відділу освіти Чернігівського району Валентина Білан. Очікується також участь представників деяких релігійних громад міста.

Прес-конференція відбудеться 9 грудня о 15.00 в конференц-залі готелю “Україна” (проспект Миру, 33, IV поверх).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини