Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:55:00

Парламент на долоні: ОПОРА презентує сайт про діяльність Верховної Ради

21.10.2013   12:00Агенцiя

21 жовтня о 12:00 у Дискусійному клубі «Експертна думка» (вул. Полуботка, 6а) відбудеться презентація сайту, який допоможе громадянам стати більш обізнаними щодо діяльності парламенту та спростить роботу журналістів у пошуку інформації.

Мета проекту – сприяти обізнаності  виборців щодо роботи парламенту, зблизити виборця з народним обранцем, прищепити  в суспільній свідомості вимогливіше  ставлення до контролю роботи депутатів, а також стимулювати парламентарів до організованішого та сумліннішого виконання своїх обов’язків.

Громадянська мережа ОПОРА створила сайт «Рада», який підбиває підсумки діяльності Верховної Ради. На ньому розміщено профайли обранців з довідковою інформацією, рейтинги депутатів, кількість зареєстрованих законопроектів, виступів та запитів. Користувачі зможуть дізнатись про відвідуваність пленарних засідань та засідань профільних комітетів, результати голосування фракцій по кожному законопроекту, протоколи засідань парламентських комітетів. Завдяки сайту виборці матимуть змогу в автоматичному режимі порівняти спільність голосування фракцій.

Окрім того, це платформа, де можна  знайти актуальні новини із зали засідань, аналітичні звіти про парламент, а також усі випуски спільного  проекту Громадянської мережі і 5 каналу «Дорогі депутати».

ОПОРА також презентує  аналіз підтримки фракціями євроінтеграційних  законів, а також розповість як депутати-мажоритарники Чернігівської області підтримують прийняття цих законів.

Учасники:
Ольга Айвазовська– керівник виборчих та політичних програм Громадянської мережі ОПОРА
Юрій Хорунжий – прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини