Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:35:03

Програма "Відкрий своє серце"

23.04.2013   09:00Агенцiя

22 - 23 квітня в Чернігові в  приміщенні обласного драматичного театру імені Т.Г.Шевченка  холдинг STADA CIS за підтримки Чернігівської міської ради почне соціальну програму «Відкрий своє серце». Мета програми - актуалізувати проблему серцево-судинних захворювань в Україні, підвищити інтерес населення до свого здоров'я, розвиваючи культуру систематичних медоглядів для раннього виявлення захворювань.

В рамках проекту  кваліфіковані лікарі-кардіологи кафедри кардіології та функціональної діагностики Київської медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика з 22 по 23 квітня будуть безкоштовно обстежувати всіх бажаючих за допомогою сучасного обладнання на спеціально обладнаному майданчику в приміщенні Драматичного Театру ім. Т. Шевченка за адресою проспект Миру, 23. На основі отриманих даних, жителі Чернігова зможуть отримати професійні консультації кардіологів, оцінку свого здоров'я та поради з профілактики ССЗ. Крім обстежень, жителів міста чекають розважально-освітні активності від холдингу STADA CIS. Проект покликаний привернути увагу населення України до проблеми кардіологічних захворювань і необхідності проведення регулярних обстежень, повноцінного лікування та профілактики. Органи місцевої влади Чернігова підтримують ініціативу проведення проекту такого формату і виступають на підтримку рішення проблеми ССЗ в регіоні.

Майданчик «Відкрий своє серце» для  всіх бажаючих буде працювати 22 квітня з 10.00 до 20.00 і 23 квітня з 9.00 до 17.00 у драматичному театрі ім. Т. Шевченка, проспект Миру, 23 (Красна площа).

Чернігів - перше місто туру «Відкрий своє серце» по трьох містах України. Далі соціальна програма переміститися  в Кіровоград (25-26 квітня) і Кривий Ріг (29-30 квітня).

Інформаційна  довідка:

УЗД серця (ультразвукове дослідження) - безопераційне дослідження роботи і будови серця за допомогою ультразвукових хвиль. Це самий нешкідливий і безпечний спосіб виявлення серцево-судинних захворювань. Його можна робити як дорослим, так і дітям. Ультразвукова діагностика серця під час проекту «Відкрий своє серце» буде проводиться на ультразвуковому сканері Mindray M7.

Навантажувальний ЕКГ  тест - поширений метод діагностики захворювань серця. Для цього використовується спеціальне обладнання, що нагадує звичайний велосипед - велоергометр. Цей тест дозволяє досліджувати серце при дозованих фізичних навантаженнях. Результати ЕКГ допоможуть кардіолога оцінити ритм і розміри серця, а також перевірити наявність захворювань. Навантажувальний ЕКГ тест буде проводитися на електрокардіографі SCHILLER CARDIOVIT CS-200с в комплекті з велоергометром SCHILLER ERGOSANA мод. ERG 911BP.

Організатори:

Холдинг STADA CIS - перший холдинг у складі міжнародного концерну STADA AG на території країн СНД і Балтії. STADA AG - міжнародна фармацевтична компанія, заснована в Німеччині і представлена в 37 країнах світу. В Україні портфель групи компаній STADA сфокусований на дженериках і брендових дженериках і охоплює більш ніж 100 найменувань ліків. Восени 2012 року компанія STADA в Україні відзначила свій ювілей - 10 років успішної роботи на місцевому фармацевтичному ринку.

Кафедра кардіології та функціональної діагностики Київської  медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика при МОЗ України - провідна з кардіології та функціональної діагностики в Україні. За роки існування НМАПО імені П. Л. Шупика стала передовим на Україні закладом післядипломної медичної освіти і потужним науковим центром. На 74 кафедрах академії працює майже 690 науково-педагогічних співробітників, а близько 40 учнів кафедри кардіології та функціональної діагностики очолюють сьогодні або керували в минулому різними підрозділами, відділами НДІ, кафедрами та кардіологічними відділеннями в Києві та регіонах.

Контакти для отримання додаткової інформації:

Евгенія Гаврилко, Координатор роботи зі ЗМІ проекту «Відкрий своє серце»

+38 067 914 06 91

e.havrylko@newsfront.com.ua 

 
 

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини